Fursecuri cu ciocolata

de anca_rm in Dulciuri, 9 Feb 2015 | 4589 vizualizari

 

Stiti voi ca de sarbatori i-am zis Oanei ca trebuie sa-l asteptam pe Mos Craciun cu fursecuri si lapte cald, si am facut atunci fursecuri . Intr-un din zile zice ea: Mami eu as vrea sa-mi cumperi o papusa Alba ca Zapada . Binenteles nu se poate in fiecare zi cate ceva asa ca ii raspund : Acuma nu am bani , dar o sa-ti cumpar mai incolo.
Ea: Atunci ,hai sa facem pursecuri ca poate vine Mosu iar .
Mi-am adus aminte ca am vazut fursecuri cu ciocolata , chocolate crinkles , cum li se mai spune si ne-am apucat amandoua de treaba . ea trebuie sa ma ajute in bucatarie de cate ori facem cate ceva bun .
Sunt niste fursecuri de efect si se pastreaza in cutii metalice o perioada mare , daca nu se mananca. Cu cat stau mai mult cu atat se fac mai fragede.

 

INGREDIENTE

  • -250 gr ciocolata
  • -100 gr unt
  • -1lingurita praf de copt
  • -100 gr zahar
  • -2 oua
  • -250 gr faina
  • Extra:
  • -100-150 gr zahar praf pentru finalizare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Ciocolata o rupem bucati si o punem pe foc impreuna cu untul. Amestecam pana cand se dizolva , luam de pe foc si lasam la racit putin .

In acest timp batem ouale cu zaharul pana cand nu se mai simt granulele de zahar. Amestecam ciocolata cu ouale, adaugam faina si praful de copt. Amestecam bine si punem aluatul intr-o folie de platic , sau acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pana cand se intareste aluatul.

Pe o farfurie punem 100-150 gr de zahar pudra si incepem sa facem fursecurile. Luam din aluat cu mainile uscate cate o bucatica de marimea unei nuci , o rotunjim si o dam prin zaharul pudra. Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca si rahat