Fursecuri cu ciocolata

de Laly in Prajituri, 7 Aug 2010 | 4114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 500 gr faina
  • 1 ou mai mare sau 2 mai mici
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 varf de cutit cu scortisoara
  • 2 cubulete ciocolata de menaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se freaca untul cu zaharul,pana se topeste si devine cremos.Se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt.Se mesteca pana cand compozitia devine omogena.

Oul se bate cu scortisoara si esenta de vanilie.Se adauga peste aluat.Mestecam bine pana la omogenizare completa.

In aluat se rade ciocolata pe razatoarea cu gauri mici.Cine doreste poate pune ciocolata cubulete.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se pune aluatul in forma speciala si se fac fursecuri,care se dau apoi la cuptor pana se rumenesc usor.

Se decoreaza cu toping de ciocolata sau cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica

Bunica 1

08.08.2010, 12:15

ela, te invidiez, ai baut cafea cu fursecurile astea delicioase eu....

Rocsi

Rocsi 1

08.08.2010, 18:30

as papa 2 fursecuri si as bea un cappucino sau un ceai..super

mena29

mena29 1

09.08.2010, 10:24

Laly,vreau doua la cafea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!