Fursecuri cu ciocolata

de Laly in Prajituri, 7 Aug 2010 | 4596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 500 gr faina
  • 1 ou mai mare sau 2 mai mici
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 varf de cutit cu scortisoara
  • 2 cubulete ciocolata de menaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se freaca untul cu zaharul,pana se topeste si devine cremos.Se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt.Se mesteca pana cand compozitia devine omogena.


Oul se bate cu scortisoara si esenta de vanilie.Se adauga peste aluat.Mestecam bine pana la omogenizare completa.


In aluat se rade ciocolata pe razatoarea cu gauri mici.Cine doreste poate pune ciocolata cubulete.


Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se pune aluatul in forma speciala si se fac fursecuri,care se dau apoi la cuptor pana se rumenesc usor.


Se decoreaza cu toping de ciocolata sau cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

08.08.2010, 12:15

ela, te invidiez, ai baut cafea cu fursecurile astea delicioase eu....

Rocsi 1

08.08.2010, 18:30

as papa 2 fursecuri si as bea un cappucino sau un ceai..super

mena29 1

09.08.2010, 10:24

Laly,vreau doua la cafea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti cu adaos de piscoturi