Fursecuri cu migdale si nuca de cocos

de Valclaudia in Dulciuri, 19 Ian 2014 | 1553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr. zahar
  • 250 gr unt sau margarina
  • 150 gr. migdale macinate
  • 150 ml lapte
  • 300 - 350 gr faina (in functie de nevoie)
  • 1 praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 fiola estenta de rom
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 linguri praf de cacao
  • nuca de cocos colorata si zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale si nuca de cocos:

Untul/margarina trebuie sa fie la temperatura camerei sa putem lucra usor aluatul.


Punem toate ingredientele intr-un castron si le amestecam. (mai putin nuca de cocos si zaharul pudra)


Vom obtine un aluat elastic din care vom forma bilute de marimea dorita,pe care le rostogolim prin nuca de cocos.


Asezam bilutele in tava, pe hartie de copt, lasand loc suficient intre ele. Eu le-am cam ingramadit iar rezultatul n-a fost tocmai pe placul meu, in sensul ca fursecurile au capatat diferite forme, ceea ce se poate vedea in fotografiile din timpul prepararii :(


Dam tava la cuptor, la temperatura moderata (175 grade) cca 30 minute.


Dezlipim fursecurile si le azezam pe un platou.


Pudram zu zahar pudra cat sunt fierbinti.


Lasam sa se raceasca, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Pushaa 1

19.01.2014, 20:19

Rocsi 1

19.01.2014, 20:30

Vin si eu la fursecuri

Krystyan Trendy 1

19.01.2014, 21:01

minunate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele mexicane pentru nunta