Ghiveci frantuzesc

de Julie in Mancaruri de legume, 10 Sep 2010 | 3302 vizualizari

 

După cum ştiţi imi place să " gatesc franţuzeşte " asa cum o face Laura Calder.
Incercati si voi si veti primi numai cuvinte de lauda ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 4 felii bacon afumat,
  • 100 g fasole alba -boabe mari, 
  • 3 linguri smântâna,
  • sare, piper, patrunjel, coriandru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci frantuzesc:

Se taie ceapa pestişori ,morcovul betişoare subţiri ,bacon-ul felii . Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc 5-6 minute. Se adauga o cana cu apa si se acopera tigaia cu un capac. Dupa alte 5-10 minute, cand apa a scazut ,se adauga sare, piper, fasolea fiarta separat si smântâna. Se mai da 2-3 clocote si se opreste focul. Se adauga coriandru si patrunjel verde.


Un ghiveci simplu, cu un sos cremos, uşor afumat si legume fragede si dulci. Minunat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

nadina73 1

11.09.2010, 00:32

super e la favo

Julie 1

11.09.2010, 11:13

Ela, Nadina,

adry88 1

30.05.2011, 20:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Galbiori in sos de smantana