Gogosi cu Branzica "Ceva fin"

de amalia01 in Prajituri, 5 Sep 2013 | 2447 vizualizari

 

Aluatul de gogosi iese mai pufos daca adaugi si putina branza de vaci, m-a invatat mama-soacra! Assa ca am adaugat branzica cu smantana "ceva fin".

 

INGREDIENTE

  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura unt
  • 150 lapte
  • 1 praf de sare
  • Coaja rasa de lamaie si portocala
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde(cand aluatul nu se mai lipeste de maini e gata)
  • 1 cutie branzica cu smantana Delaco
  • Ulei
  • Crema de ciocolata
  • Sos caramel
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu Branzica "Ceva fin":

- drojdia o amestecam cu o jumatate de lingura de zahar si o lingurita lapte caldut,si astfel obtinem maiaua.


- amestecam oul cu untul ,zaharul si iaurtul.


- punem maiaua cu amestecul de ou,laptele si praful de sare la cald ;cand s-a umflat asezam in vasul pentru framantat putina faina si adaugam branzica si aromele


- apoi punem faina treptat pana obtinem aluatul dorit.


- il lasam la dospit ,la loc cald si acoperit,pana isi dubleaza volumul.


- cand aluatul a crescut,presaram niste faina pe masa de lucru si intindem o foaie.


- cu un pahar taiem cercuri.


- le dam drumul in tigaia cu ulei incins.


- procedam asa pana terminam aluatul.


- le scoatem pe un platou acoperit cu hartie pergament.


- le crapam usor si le umplem cu crema de ciocolata


- decoram cu sos caramel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu Branzica "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

06.09.2013, 11:24

Mmmm ce bune sunt acum langa un ceai

amalia01 1

06.09.2013, 11:55

sau un capucino...

Valclaudia 1

06.09.2013, 23:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu crema mascarpone