Gogosi cu Branzica "Ceva fin"

de amalia01 in Prajituri, 5 Sep 2013 | 2306 vizualizari

 

Aluatul de gogosi iese mai pufos daca adaugi si putina branza de vaci, m-a invatat mama-soacra! Assa ca am adaugat branzica cu smantana "ceva fin".

 

INGREDIENTE

  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura iaurt
  • 1 lingura unt
  • 150 lapte
  • 1 praf de sare
  • Coaja rasa de lamaie si portocala
  • 3 linguri zahar
  • faina cat cuprinde(cand aluatul nu se mai lipeste de maini e gata)
  • 1 cutie branzica cu smantana Delaco
  • Ulei
  • Crema de ciocolata
  • Sos caramel
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu Branzica "Ceva fin":

- drojdia o amestecam cu o jumatate de lingura de zahar si o lingurita lapte caldut,si astfel obtinem maiaua.


- amestecam oul cu untul ,zaharul si iaurtul.


- punem maiaua cu amestecul de ou,laptele si praful de sare la cald ;cand s-a umflat asezam in vasul pentru framantat putina faina si adaugam branzica si aromele


- apoi punem faina treptat pana obtinem aluatul dorit.


- il lasam la dospit ,la loc cald si acoperit,pana isi dubleaza volumul.


- cand aluatul a crescut,presaram niste faina pe masa de lucru si intindem o foaie.


- cu un pahar taiem cercuri.


- le dam drumul in tigaia cu ulei incins.


- procedam asa pana terminam aluatul.


- le scoatem pe un platou acoperit cu hartie pergament.


- le crapam usor si le umplem cu crema de ciocolata


- decoram cu sos caramel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu Branzica "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

06.09.2013, 11:24

Mmmm ce bune sunt acum langa un ceai

amalia01 1

06.09.2013, 11:55

sau un capucino...

Valclaudia 1

06.09.2013, 23:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de biscuiti si miez de lapte