Gulas de vita cu cartofi

de -Licurici- in Vita, 28 Mar 2016 | 1741 vizualizari

 

Nu stiu cum e reteta originala, eu am facut varianta mea :P 

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de vita;
  • 2 cepe;
  • 2 cartofi;
  • 2 morcovi;
  • 2 ardei;
  • 2 rosii;
  • 2 linguri bulion;
  • un pahar vin rosu de casa;
  • sare;
  • piper;
  • usturoi granulat;
  • boia duce;
  • fulgi de chilli;
  • marar si patrunjel.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita cu cartofi:



  1. Carnea de vita se spala si se taie cubulete.




  2. Legumele se curata, se spala, apoi se taie: ceapa se toaca marunt, morcovii, ardeiul si rosiile se taie cubulete mici, iar cartofii cubulete mai mari (sa nu se sfarame la fiert).




  3. Carnea se pune la prajit, in putin ulei. (In cazul in care carnea e mai tare, se pune apa dupa ce s-a prajit si se lasa sa fiarba, apoi se pun legumele)




  4. Cand s-a prajit, se adauga ceapa. Se lasa sa se caleasca, apoi se adauga cartofii, morcovii si ardeii.




  5. Se lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga apa si condimentele (sare, piper, usturoi granulat, boia si fulgi de chilli).




  6. Cand scade putin, se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba, pana e gata carnea.




  7. La final, se adauga verdeata tocata si se mai adauga condimente, daca este nevoie.




  8. Cand am servit, am presarat fulgi de chilli si rondele de usturoi verde.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

cristeena20 1

29.03.2016, 12:16

Ksenya 1

29.03.2016, 16:42

buuuun!

Catalina L 1

31.03.2016, 22:37

f bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel