Gulas de vita cu cartofi

de -Licurici- in Vita, 28 Mar 2016 | 2076 vizualizari

 

Nu stiu cum e reteta originala, eu am facut varianta mea :P 

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de vita;
  • 2 cepe;
  • 2 cartofi;
  • 2 morcovi;
  • 2 ardei;
  • 2 rosii;
  • 2 linguri bulion;
  • un pahar vin rosu de casa;
  • sare;
  • piper;
  • usturoi granulat;
  • boia duce;
  • fulgi de chilli;
  • marar si patrunjel.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita cu cartofi:

  1. Carnea de vita se spala si se taie cubulete.

  2. Legumele se curata, se spala, apoi se taie: ceapa se toaca marunt, morcovii, ardeiul si rosiile se taie cubulete mici, iar cartofii cubulete mai mari (sa nu se sfarame la fiert).

  3. Carnea se pune la prajit, in putin ulei. (In cazul in care carnea e mai tare, se pune apa dupa ce s-a prajit si se lasa sa fiarba, apoi se pun legumele)

  4. Cand s-a prajit, se adauga ceapa. Se lasa sa se caleasca, apoi se adauga cartofii, morcovii si ardeii. 

  5. Se lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga apa si condimentele (sare, piper, usturoi granulat, boia si fulgi de chilli).

  6. Cand scade putin, se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba, pana e gata carnea.

  7. La final, se adauga verdeata tocata si se mai adauga condimente, daca este nevoie.

  8. Cand am servit, am presarat fulgi de chilli si rondele de usturoi verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

cristeena20 1

29.03.2016, 12:16

Ksenya 1

29.03.2016, 16:42

buuuun!

Catalina L 1

31.03.2016, 22:37

f bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc