Hamburger de primavara

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2010 | 3955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc
  • 1 cartof mediu
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 lingura pasta de tomate
  •  cartofi prajiti
  •  ridichi
  •  castraveciori
  •  ceapa verde
  • cateva frunze de salata
  • maioneza
  • paine cu tarate
  • 200g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de primavara:

Se amesteca carnea cu cartoful dat pe razatoarea mica,patrunjelul tocat fin,ceapa si usturoiul tocate fin si ele,oul si condimentele plus pasta de tomate. Se formeaza 16 bile,se pun in folie alimentara si se turtesc. Se dau la rece pt 30 minute dupa care se frig pe grill.

Se pun feliile de paine pe grill,deasupra se pun felii de cascaval si cate 2 "chiftele". Se lasa cat sa se topeasca usor cascavalul apoi se pun cartofii prajiti,maioneza,rondele de castraveti si ridichi,ceapa verde si frunze de salata si se acopera cu cate o felie de paine rumenita pe grill.

Se serveste imediat. Pofta mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Hamburger de primavara-0
Hamburger de primavara-1
Hamburger de primavara-2
Hamburger de primavara-3
Hamburger de primavara-4
Hamburger de primavara-5
Hamburger de primavara-6
Hamburger de primavara-7
Hamburger de primavara-8
Hamburger de primavara-9

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

12.05.2010, 21:36

si la mine o portie

babi5

babi5 1

05.09.2013, 20:13

Panacris

Panacris 1

05.09.2013, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!