Hamburger de primavara

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2010 | 4094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc
  • 1 cartof mediu
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 lingura pasta de tomate
  •  cartofi prajiti
  •  ridichi
  •  castraveciori
  •  ceapa verde
  • cateva frunze de salata
  • maioneza
  • paine cu tarate
  • 200g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger de primavara:

Se amesteca carnea cu cartoful dat pe razatoarea mica,patrunjelul tocat fin,ceapa si usturoiul tocate fin si ele,oul si condimentele plus pasta de tomate. Se formeaza 16 bile,se pun in folie alimentara si se turtesc. Se dau la rece pt 30 minute dupa care se frig pe grill.


Se pun feliile de paine pe grill,deasupra se pun felii de cascaval si cate 2 "chiftele". Se lasa cat sa se topeasca usor cascavalul apoi se pun cartofii prajiti,maioneza,rondele de castraveti si ridichi,ceapa verde si frunze de salata si se acopera cu cate o felie de paine rumenita pe grill.


Se serveste imediat. Pofta mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.05.2010, 21:36

si la mine o portie

babi5 1

05.09.2013, 20:13

Panacris 1

05.09.2013, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si somon