Hamburgheri de pui

de Irina in Pui, 30 Dec 2015 | 1748 vizualizari

 

Un alt fel de hamburgher, pentru o gustare de seara usoara si savuroasa in acelasi timp: un fresh-hamburgher facut in casa, cu carne din pulpa de pui, insotit de legume proaspete, un sos chutney si cativa cartofi wedges pe post de garnitura. Ingredientele vi le puteti alege si combina singuri, asa cum va place mai mult, asa ca va poftesc sa faceti o incercare. 

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • ceapa verde
  • 1 rosie
  • 1 mana frunze de spanac proaspat
  • ulei de masline
  • cateva felii de Emmentaler
  • chutney de mere si ceapa
  • chifle proaspete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgheri de pui:

Am curatat pulpele de pielita si le-am tocat. In compozitia pentru hamburgheri am adaugat doar sare, piper, busuioc si cimbru.


Din carnea tocata am format trei burgheri pe care i-am pus pe tigaia gratar incinsa si unsa cu putin ulei.


In timp ce carnea sfaraie pe gratar pregatim restul ingredientelor: ceapa tocata marunt, rosia taiata rondele subtiri, spanacul doar spalat :) feliile de Emmentaler si sosul chutney.


Ah, sa nu uit de cartofii wedges! Am spalat bine cativa cartofi fara a-i curata de coaja, i-am taiat felii pe lungime si i-am pus la fiert. Gata fierti i-am scurs de apa si i-am pus la prajit, la foc rapid. i-am scos pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.


Am taiat chiflele in jumatate, am uns cu sos chutney, am adaugat ceapa, frunze de spanac putina sare si am stropit cu ulei de masline. Am continuat cu rondelele de rosii, carnea, deasupra Emmentalerul si cealalta jumatate de chifla.






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburgheri de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

31.12.2015, 07:00

Buni!

Bya Ralu 1

31.12.2015, 15:25

ce buni trebuie sa fie!la favo

Sylvia 1

15.01.2016, 11:21

wow ce bestiali arata si ce imi place cel mai mult este ce versiune faina si sanatoasa ai gasit bravo Irina , te pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui