Hribi cu smantana (by gaby)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2010 | 11305 vizualizari

 

Daca tot am primit niste hribi din tara ,ma gandeam cum sa-i prepar si mi-am amintit ca vazusem la gaby ,asa ca am pus in practica reteta ei. O gasiti aici e retata lui gaby http://www.bucataras.ro/retete/9037/hribi-cu-smantana.html

 

INGREDIENTE

  • hribi congelati si fierti aproximativ 800 g
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  •  2linguri amidon(sau faina)
  • 400 ml lapte 
  • 600 smatana
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita delikat
  • foi de dafin -eu nu am pus
  • 2 linguri de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu smantana (by gaby):

Se caleste ceapa tocata cu usturoiul in 2 linguri de unt sau se poate si ulei ,dar untul da un gust mai bun.


Hribii eu i-am primit congelati si fierti asa ca nu am avut mare lucru cu ei


Se pun hribii peste ceapa calita cu usturoi si i-am lasat 4-5 minute sa se dezghete bine, pana s-a topit bine gheata de pe ei,apoi am pus laptele ,sare ,piper si am lasat sa fiarba vreo 10 minute


Amidonul (gaby a pus faina ) se amesteca cu smantana si se pune peste hribi, se lasa sa mai dea 2 clocote si e gata


La final se pune patrunjel verde tocat


Este grozav de buna cu mamaliguta sau cu ce va place


Gaby sa taraiesti 1000 ani fara reparatii capitale,multumesc mult de reteta e grozava


Ps:de cand sant in Spania ,am mai mancat 1 data hribi tot din tara primit dar facuti de o prietena de a mea danuta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu smantana (by gaby)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

nadina73 1

01.09.2010, 15:51

corina stiam ca a vazut la ea si m-am inspitrat dupa gabytu nostru

nadina73 1

01.09.2010, 15:51

mena nu iti dau numai cate putin asa usor

nadina73 1

01.09.2010, 15:52

flori e la rece postia ta,te asteapta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti umpluti