Inghetata de zmeura

de Miha in Dulciuri, 8 Iul 2010 | 2190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g piure de zmeura
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri miere
  • 150 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de zmeura:

Zmeura am avut mai multa, ca si cantitate, dar dupa ce-am pasat-o si am trecut-o prin sita am ramas doar cu 250 g.


Piureul de zmeura se mixeaza impreuna cu mirea si branza mascarpone, pana la omogenizare. La sfarsit se incorporeaza usor frisca batuta.


Se da vasul la congelator pentru cateva ore.


O inghetata foarte buna si cremoasa, care n-a mai necesitat sa fie amestecata din 2 in 2 ore pentru a sparge acele de gheata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

COMENTARII (19)

Laly 1

08.07.2010, 22:37

Miha mai ai macar o zmeurica?

Corinuta 1

09.07.2010, 22:02

Eu am ajuns aproape la fix! Am sa fac si eu inghetata asta, dak fac rost de materia prima mai intai

Corinuta 1

09.07.2010, 22:05

Nu te lasam noi singura cu Bau-Bau, Miha!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort Tiramisu