Inghetata de zmeura

de Miha in Dulciuri, 8 Iul 2010 | 2258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g piure de zmeura
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri miere
  • 150 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de zmeura:

Zmeura am avut mai multa, ca si cantitate, dar dupa ce-am pasat-o si am trecut-o prin sita am ramas doar cu 250 g.


Piureul de zmeura se mixeaza impreuna cu mirea si branza mascarpone, pana la omogenizare. La sfarsit se incorporeaza usor frisca batuta.


Se da vasul la congelator pentru cateva ore.


O inghetata foarte buna si cremoasa, care n-a mai necesitat sa fie amestecata din 2 in 2 ore pentru a sparge acele de gheata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Laly 1

08.07.2010, 22:37

Miha mai ai macar o zmeurica?

Corinuta 1

09.07.2010, 22:02

Eu am ajuns aproape la fix! Am sa fac si eu inghetata asta, dak fac rost de materia prima mai intai

Corinuta 1

09.07.2010, 22:05

Nu te lasam noi singura cu Bau-Bau, Miha!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Suc de rosii pentru iarna

de Oana 8

la 15:06

 Tartă cu mure, afine și mascarpone

de oanapl 5

ieri la 23:46

Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc

ieri la 21:45

Chec sărat, cu șuncă și telemea

de RODIMUR 4

ieri la 21:21

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu