Inghetata de zmeura

de Miha in Dulciuri, 8 Iul 2010 | 2093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g piure de zmeura
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri miere
  • 150 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de zmeura:

Zmeura am avut mai multa, ca si cantitate, dar dupa ce-am pasat-o si am trecut-o prin sita am ramas doar cu 250 g.

Piureul de zmeura se mixeaza impreuna cu mirea si branza mascarpone, pana la omogenizare. La sfarsit se incorporeaza usor frisca batuta.

Se da vasul la congelator pentru cateva ore.

O inghetata foarte buna si cremoasa, care n-a mai necesitat sa fie amestecata din 2 in 2 ore pentru a sparge acele de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Laly 1

08.07.2010, 22:37

Miha mai ai macar o zmeurica?

Corinuta 1

09.07.2010, 22:02

Eu am ajuns aproape la fix! Am sa fac si eu inghetata asta, dak fac rost de materia prima mai intai

Corinuta 1

09.07.2010, 22:05

Nu te lasam noi singura cu Bau-Bau, Miha!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V