Jumari din slanina de porc

de Sidy in Porc, 22 Dec 2010 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Slanina de porc cu putina carne pe ea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari din slanina de porc:

Se taie bucatele slaninuta si se pune intr-o cratita sa se prajeasca. Invartim mereu cu o lingura de lemn pina se lasa prima cantitate de untura, apoi reducem focul si lasam slanina sa se topeasca bine. Cand jumarile sunt coapte suficient se stinge focul si se scot jumarile din untura cu ajutorul unei spumiere. Jumarile si untura se lasa sa se raceasca, apoi se pot servi.


Jumarile se sareaza putin si untura rece se poate pune intr-un borcan. Se serveste cu paine proaspata si o rosie gustoasa din gradina...


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari din slanina de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

aziz 1

22.12.2010, 10:58

vinnnnn au mai ramas?

Rocsi 1

22.12.2010, 11:16

se simte ca vin sarbatorile

Brindusa 1

22.12.2010, 11:45

pe astea i le dau sotului!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu costite de porc