Lasagna

de deea2686 in Lasagna, 6 Mar 2015 | 1203 vizualizari

 

Nu am reusit sa fac poza la rezultatul final avind musafiri.....ma revansez data viitoare. :)

 

INGREDIENTE

  • foi lasagna (500 gr)
  • 500 gr carne tocata vitel
  • ulei masline
  • 400 gr mozzarella razuita
  • 200 gr parmigiano (parmezan)
  • 5 linguri bulion
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • busuioc
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Cureti ceapa si morcovul, ceapa o tai marunt, morcovul il dai pe razatoarea mica,l e calesti, adaugi condimentele si apoi 2 linguri bulion.


Ungi o tava cu unt, pui foaie de lasagna, ungi foaia de lasagna cu bulion, pui umplutura, apoi mozzarella razuita, apoi iar foaie, iar umplutura si tot asa pina se termina compozitia si foile. Deasupra se presara parmezan si se da la cuptor pt 30 minute la foc mic.


Se serveste calda.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

06.03.2015, 22:13

dantes 1

07.03.2015, 07:43

Bune!

_Alina_ 1

07.03.2015, 08:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu sos ragu si parmezan