Madlene

de Ligia Bxl in Prajituri, 11 Ian 2011 | 3362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr de unt
  • 3 oua
  • 200 gr de zahar pudra
  • 3 linguri de apa amestecata cu o fiola de esenta de rom
  • 60 ml de lapte
  • 2 pachetele de zahar vanilat
  • 200 gr de faina
  • 5 gr de praf de copt
  • ciocolata lichida ptr ornat sau zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madlene:

Se topeste untul,ouale se amesteca cu zaharul pudra,apa si romul,laptele si zaharul vanilat,apoi se pune faina si praful de copt si se amesteca bine.Forma de madlene se unge cu unt si se pudreaza cu faina apoi se pune compozitie.Se da la cuptor sa se coaca si sa se rumeneasca,apoi dupa ce s-au copt se scot si se pudreaza cu zahar sau cu ciocolata lichida.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

12.01.2011, 11:54

multumesc mult ptr aprecieri

Sylvia 1

12.01.2011, 20:29

Excelent arata chiar nu am facut de o vesnicie

Ligia Bxl 1

13.01.2011, 12:42

multumesc sylvia,am vazut ca ai preparat si tu niste madlene candva si sunt foarte bune si frumoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu vanilie