Madlene

de Ligia Bxl in Prajituri, 11 Ian 2011 | 3187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr de unt
  • 3 oua
  • 200 gr de zahar pudra
  • 3 linguri de apa amestecata cu o fiola de esenta de rom
  • 60 ml de lapte
  • 2 pachetele de zahar vanilat
  • 200 gr de faina
  • 5 gr de praf de copt
  • ciocolata lichida ptr ornat sau zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madlene:

Se topeste untul,ouale se amesteca cu zaharul pudra,apa si romul,laptele si zaharul vanilat,apoi se pune faina si praful de copt si se amesteca bine.Forma de madlene se unge cu unt si se pudreaza cu faina apoi se pune compozitie.Se da la cuptor sa se coaca si sa se rumeneasca,apoi dupa ce s-au copt se scot si se pudreaza cu zahar sau cu ciocolata lichida.Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

12.01.2011, 11:54

multumesc mult ptr aprecieri

Sylvia 1

12.01.2011, 20:29

Excelent arata chiar nu am facut de o vesnicie

Ligia Bxl 1

13.01.2011, 12:42

multumesc sylvia,am vazut ca ai preparat si tu niste madlene candva si sunt foarte bune si frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa à ma façon