Mancare de cartofi cu pulpe de pui si ciuperci

de adasev12 in Pui, 6 Mai 2012 | 16790 vizualizari

 

ideala pt o cina simpla si buna

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui superioare
  • 3 -4 lg de ciuperci feliate din conserva
  • 3 cartofi mai maricei
  • 3 lg pasta de rosii
  • o ceapa mai mica
  • o tija de telina
  • jumatate de ardei
  • 2 foi de dafin mici sau una mai marisoara
  • patrunjel verde, marar( cine are, e ideal)
  • sare, piper
  • 3 lg ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu pulpe de pui si ciuperci:

carnita se spala bine si se pune intr-o oala cu apa sa dea in clocot.

se aduna frumusel toata spuma care iese, apoi se scoate carnita pe farfurie.

intr-o cratita incingem uleiul, adaugam ceapa, telina si ardeiul taiate cubulete si calim vreo 5-6 min, apoi adaugam carnita si foile de dafin,

punem putina sare si acoperim cu apa in care a clocotit carnita.

lasam sa fiarba vreo 15 min, timp in care curatam cartofii.

ii taiem cubulete 

adaugam dupa 15 min cuipercile si pasta de rosii si mararul taiat marunt, mai potrivim de sare daca e cazul ,

punem si cartofii si mai lasam sa fiarba pana se fac toate, cam 15 min inca.

spre final adaugam si piper.

stingem focul si adaugam patrunjelul tocat, amestecam bine si lasam sub capac 10 min , apoi servim cu pofta, alaturi de o salata verde asortata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu pulpe de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:13

ce bine arata

mirela0911 1

06.05.2012, 21:56

buna papica!

adasev12 1

07.05.2012, 00:07

gurita_ta, iri_love...ms mult

mona, mamaie....

simona, alinutza, mirela, multumesc , pup si noapte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la gratar cu mix mexican