Mancare de mazare cu carne

de Rocsi in Porc, 24 Sep 2010 | 15157 vizualizari

 

Chiar nu mai stiam ce sa fac de mancare...si cum nu am facut de mult mazare cu carne m-am gandit sa fac....si bineinteles daca nu am facut demult si imi era dor am mancat mai multisor....

 

INGREDIENTE

  • 750 gr muschi de porc fara grasime
  • un borcan mare de mazare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • jumatate ardei galben
  • jumatate ardei rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne:

muschiul de porc se spala bine,se taie bucatele si se lasa putin la scurs.


intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei.


cand s-a incins se adauga carnea.


se rumeneste putin 3-4 min apoi se pune apa cat sa acopere bine carnea.


lasam sa fiarba circa 15-20 min.


in aceste timp pregatim legumele.


ceapa curatata,spalata si tocata marunt.


morcovul curatat,spalat si taiat rondele.


ardeiul rosu si galben spalat si taiat cubulete.


dupa ce a fiert carnea in acest timp adaugam legumele.


mazarea se spala bine (incercati-o cat e de fiarta..daca e fiarta bine o puneti mai la urma ,daca nu o puneti o data cu legumele).


dupa ce a mai fiert 10-15 min adaugam si mazarea spalata.


condimentam cu piper si vegeta.


dam 4-5 clocote si adaugam si pasta de tomate.


mai lasam sa fiarba de cateva ori si e gata pentru a fi servita.


ne punem portia in farfurie,prasaram niste patrunjel verde tocat marunt si numai buna sa mancam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:57

yam, yam si eu la masa...cam tarziu...dar savurez

MariusPopa 1

04.06.2018, 20:31

ardel galben rosuin mancarea de mazare?! vegeta, linga toate legumele alea?! ESTI UN KILER, nu bucatar!

Rocsi 1

05.06.2018, 11:13

Cu 8 ani in urma, da, foloseam vegeta, pentru ca asa consideram atunci si credeam ca este ok. Anii au trecut, am mai prins experienta si acum folosesc amestec natural de legume. Si da, folosesc ardei la mancarea de mazare, pentru ca noua ne place, dar pe dumneavoastra nu va obliga nimeni sa il folositi.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti