Mazare verde cu carne

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Iul 2013 | 940 vizualizari

 

Ce frumos arata mancarea de mazare . Este pe gustul si celor mari si celor mici .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare verde boabe
  • 500 gr carne porc
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute
  • 1 foaie dafin
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 lingura faina alba
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1 legatura mica cimbru verde
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu carne:

Legumele se curata si se spala .


Ceapa si usturoiul se toaca , morcovul se taie rondele si se calesc usor in ulei .


Se pune la calit carnea taiata cuburi potrivite .Nu uitati foaia de dafin si ardeiul iute.


Adaugati pasta de rosii , faina ,amestecati usor si puneti o cana cu apa .Sarati.


Fierbeti aproximativ 15 minute si puneti mazarea verde boabe .


Dupa inca 15 minute incercati daca sunt fierte carnea si mazarea .


Serviti mazarea cu carne ,asezonata cu patrunjel si cimbru verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

alilianaa 1

25.07.2013, 12:06

buna, buna

Bya Ralu 1

29.07.2013, 10:36

delicioasa

Angelina_Elena 1

29.07.2013, 11:50

Tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne de vitel