Mazare verde cu carne

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Iul 2013 | 837 vizualizari

 

Ce frumos arata mancarea de mazare . Este pe gustul si celor mari si celor mici .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare verde boabe
  • 500 gr carne porc
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute
  • 1 foaie dafin
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 lingura faina alba
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1 legatura mica cimbru verde
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu carne:

Legumele se curata si se spala .


Ceapa si usturoiul se toaca , morcovul se taie rondele si se calesc usor in ulei .


Se pune la calit carnea taiata cuburi potrivite .Nu uitati foaia de dafin si ardeiul iute.


Adaugati pasta de rosii , faina ,amestecati usor si puneti o cana cu apa .Sarati.


Fierbeti aproximativ 15 minute si puneti mazarea verde boabe .


Dupa inca 15 minute incercati daca sunt fierte carnea si mazarea .


Serviti mazarea cu carne ,asezonata cu patrunjel si cimbru verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

alilianaa 1

25.07.2013, 12:06

buna, buna

Bya Ralu 1

29.07.2013, 10:36

delicioasa

Angelina_Elena 1

29.07.2013, 11:50

Tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu piept de curcan