Muraturi asortate

de Krystyan Trendy in Muraturi, 14 Noi 2013 | 4539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 5 bucati mici conopida
  • 5 cepe
  • 1 betisor de hrean
  • 2 capatani usturoi
  • 4-5 morcovi
  • 1 bucata telina cu frunze
  • foi de dafin
  • plic de Pikant fix dulce acrisor
  • Otet
  • apa
  • sare
  • zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Se curata legumele,se spala cu apa rece, apoi se lasa putin la scurs ... 

Se aseaza legumele in borcane mari .

Eu am avut 1 borcan de 4kg si inca 2 de 1,700kg.

Continutul unui plic se amesteca cu 1,75l apa,0,3 l otet si 150g zahar.

Compozitia obtinuta se pune la fiert3-5 minute,amestecand continuu.

Dupa fierbere se mai poate adauga otet sau zahar dupa gust .

Turnati compozitia fierbinte peste legume in borcane ,apoi sigilati. 

Se inchid capacele bine .Pentru ermetizare,puteti pune si folie de plastic dupa care legati borcanul cu un elastic.

Borcanele se pastreaza mai bine la loc intunecos si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

14.11.2013, 21:39

Buneeeeee

diaconta 1

14.11.2013, 21:59

foarte mult imi plac muraturile cu de toate

nadea68 1

14.11.2013, 22:59

bune muraturile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi taranesti