Musaca de cartofi cu carne tocata

de pisicutzaa in Porc, 10 Feb 2010 | 72526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 kg de carne tocata (de porc sau amestec)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cutie de rosii decojite
  • branza telemea
  • 2 oua
  • 200-300 ml smantana
  • sare,
  • piper,
  • oregano
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne tocata:

Se curata cartofii , ceapa,  morcovul si ardeiul. Cartofii se pun intr-o oala cu apa rece. Ceapa se spala si se toaca micut. Se pune la calit intr-o oala cu putin ulei. Dupa ce se caleste ceapa se adauga si carnea sa se caleasca . Apoi se adauga mirodeniile, morcovul si ardeiul.Se mai lasa putin si dupa accea se pun si rosile.

Intre timp se taie cartofii feliute si se aseaza un "pat' intr-o tava.Pe deasupra se pune  amestecul de carne si se acopera cu alt strat de cartofi.

Se acopera cu folie alimetara si se baga la cuptor pentru 30-45 min. Deasupra se pune un sos facut din smantana si oua, dupa care se rade branza si se mai baga putin la cuptor ca sa se rumeneasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv