Muschiulet de porc cu castane de apa si rosii cherry la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4776 vizualizari

 

Am plecat de la rețeta Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmesan, lui Rocsy. Dar în cămară am dat peste o conserve de castane de apă, pe care o tot amân să o consum, am zis de ce nu???, asta că ciupercile s-au epuizat ;). Apropo, s-a cam golit frigiderul și cămara zilele astea :D :))) Și entru că am fost întrebată ce sunt castanele de apă și eu chiar mă gândeam că sunt castane, am cercetat și am aflat ca sunt de fapt, un fel de tuberculi :D adică, tot cartofi. Gasiti aici informatii https://www.reteteleluiradu.ro/pe-scurt-despre-castanele-de-apa/

 

INGREDIENTE

  • Mușchiuleț de porc 1 bucată cca. 350 g,
  • Castane de apă 1 conservă,
  • Roșii cherry cca. 150 g,
  • Ketchup cu curry picant,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Sare de mare cu mirodenii 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Boia de ardei dulce ½ linguriță,
  • Usturoi pudră 1 linguriță,
  • Oregano uscat 1 lingurită.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu castane de apa si rosii cherry la slow cooker Crock-Pot:

Mușchiulețul se spală, apoi se șterge, se unge cu mirodenii și se pune în vasul de ceramica al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital. Aparatul se conectează la sursa de curent, apoi se programează pe funcția HIGH, se setează timpul de gătire de 3 ore și se pornește gătirea lentă.

Într-un bol se amestecă ketchup-ul, uleiul, pudra de usturoi, oregano, boiaua de ardei dulce, sarea și piperul.

După 1 oră de gătire, se unge cu sosul obținut se mușchiulețul pe toate părțile.

Se adaugă castanele de apă din conserve, scurse de lichid și roșiile cherry întregi și se lasă la gătit în continuare la HIGH ptr cca. 2 ore.

 Serviți muschiulețul feliat cu castane, roșii, garnitura preferată iar deasupra stropiți cu sosul rămas în oală.
Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

castanele se pot inlocui cu ciuoercile champignon, ca in reteta lui Rocsy ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu castane de apa si rosii cherry la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L