Omleta cu galbiori

de Catalina L in Mancaruri de legume, 31 Oct 2020 | 437 vizualizari

 

Daca aveti galbiori sotati-i rapid la tigaie si profitati apoi sa faceti o omleta.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/09/omleta-cu-galbiori.html

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 gr de gălbiori sotati la tigaie cu pătrunjel si usturoi
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 10 gr de unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu galbiori:

Incepeti sa gatiti ciupercile - reteta aici

Bateti ouale intregi intr-un castron.


Am adaugat 2 linguri din zeama lasata de ciuperci.

Puneti sare si amestecati.

Intr- tigaie mica incalziti uleiul si untul .

Puneti ciupercile gatite (fara zeama lasata) si varsati ouale batute peste ele.

Cand incepe sa se prinda, intoarceti omleta sau pliati-o in 2 sau puneti-o sub grilul cuptorului ca mine.

Lasati inca 2-4 minute.


Scoateti pe o farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

01.11.2020, 20:44

Iese foarte faina omleta cu ciuperci! Merge tare bine cu o salata!

abstract01 1

02.11.2020, 22:40

delicioasa

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:47

Perfecta pentru un mic dejun foarte gustos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din 4 tipuri de ciuperci si vulcani din mamaliga cu lava