Orez bali

de heera in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2013 | 1027 vizualizari

 

cineva mi-a spus odata ca acest orez este exact ca cel din bali.sincer nu stiu daca e la fel dar gustul e DEMENTIAL!!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr orez
  • un piept de pui
  • o ceapa de marime medie
  • un arei gras
  • sare si piper
  • sos de cili dulce
  • sos de soya
  • sos de stridii
  • un ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez bali:

Pentru inceput se pune orezul la fiert.


Apoi intr-un wok sau o tigaie mai inalta se pune pieptul de pui taiat cubulete la prajit cand e rumen se aduga ceapa cu ardeiul si ele taiate cubulete se aduga putina sare si pier se lasa la calit impruna cu puiul.


Apoi se aduga un ou se amesteca toate ingredientele pana ce oul s-a facut se pune apoi orezul care in prealabil a fost fiert,scurs si spalat cu apa rece.acesta se aduga peste pui ceapa si ardei amestecand bine.


Se aduga cam 2 lingurite de sos de stridii, se amesteca.


Se pun si cca 2 lingurite de sos de soya.


Dupa ce acestea s-au amestecat bine cu orezul la final se pune sosul de cili dulce in jur de 4 lingurite.


Se stinge focul si...


POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

SE POATE FACE SI FARA PUI

2

SE POATE SERVI CA SI GARNITURA LA ORICE FEL DE MANCARE CHINEZEASCA SAU CHIAR SIMPLU

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez bali" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Geanina87 1

21.07.2013, 14:29

super

MotanLaOale 1

22.07.2013, 08:41

heera 1

23.07.2013, 16:10

serios merita incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Patlicanli Pilav - Pilaf turcesc cu vinete