Orez bali

de heera in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2013 | 3046 vizualizari

 

cineva mi-a spus odata ca acest orez este exact ca cel din bali.sincer nu stiu daca e la fel dar gustul e DEMENTIAL!!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr orez
  • un piept de pui
  • o ceapa de marime medie
  • un arei gras
  • sare si piper
  • sos de cili dulce
  • sos de soya
  • sos de stridii
  • un ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez bali:

Pentru inceput se pune orezul la fiert.

Apoi intr-un wok sau o tigaie mai inalta se pune pieptul de pui taiat cubulete la prajit cand e rumen se aduga ceapa cu ardeiul si ele taiate cubulete se aduga putina sare si pier se lasa la calit impruna cu puiul.

Apoi se aduga un ou se amesteca toate ingredientele pana ce oul s-a facut se pune apoi orezul care in prealabil a fost fiert,scurs si spalat cu apa rece.acesta se aduga peste pui ceapa si ardei amestecand bine.

Se aduga cam 2 lingurite de sos de stridii, se amesteca.

Se pun si cca 2 lingurite de sos de soya.

Dupa ce acestea s-au amestecat bine cu orezul la final se pune sosul de cili dulce in jur de 4 lingurite.

Se stinge focul si...

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

SE POATE FACE SI FARA PUI

2

SE POATE SERVI CA SI GARNITURA LA ORICE FEL DE MANCARE CHINEZEASCA SAU CHIAR SIMPLU

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez bali" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu supa de gaina