Orez prajit cu ou in stil chinezesc

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 16294 vizualizari

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de:
  • 350 gr orez fiert
  • 2 linguri sos soia
  • 2 oua batute
  • sare dupa gust
  • piper alb
  • 4 linguri ulei vegetal ( alune, nuca, palmier)
  • 2 linguri morcov ras
  • 4 linguri mazare
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 catei usturoi zdrobiti 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit cu ou in stil chinezesc:

Incingem in wok putin ulei vegetal, adaugam ouale batute si amestecam rapid sa le desfacem.
Inca putin ulei si adaugam usturoiul si orezul.
Punem si restul de legume.
Sosul de soia il turnam peste compozitie, potrivim de sare, dam si un praf de piper si servim cu placere si cu zambetul pe buze.

 

Pentru o reteta perfecta orezul puneti-l in mancare direct din frigider, astfel ca la preparare va sta bob cu bob si nu se va lipi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit cu ou in stil chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

RuxyRux 1

20.11.2010, 16:58

Si bun...merge servit cu peste alaturi

Ina 1

20.11.2010, 17:29

am sosit!

RuxyRux 1

20.11.2010, 17:37

Ina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit a la Romania