Orez simplu cu grasime de porc sau gasca

de susu in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2015 | 814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta de orez scotti bob cu bob, mare
  • 1 lingura untura de gasca sau porc
  • putin ulei de masline
  • 1 ceapa mare alba tocata marunt
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 1 lingurita de vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez simplu cu grasime de porc sau gasca:

Calim ceapa si usturoiul in grasimea usor incalzita, adaugam orezul nespalat si-l calim si pe acesta.


Daca doriti ca orezul sa iasa bob cu bob si nu legat atunci se spala bine in cateva ape reci, se lasa putin in apa la inmuiat si apoi se scurge bine.


Urmeaza trei cescute de apa fiarta si vegeta. Amestecam si acoperim cu capac. Cand incepe sa fiarba dam focul la minim si lasam acoperit sa fiarba 10 minute dupa ceas.


Stingem focul si mai lasam acoperit inca 20 de minute sau pana la servire, procesul de fierbere nu inceteaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez simplu cu grasime de porc sau gasca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

07.09.2015, 12:24

-Licurici- 1

07.10.2015, 15:58

miki_a 1

22.10.2015, 21:51

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de gasca cu sos de portocale