Ostropel de pui

de gaby_duceag in Pui, 16 Sep 2015 | 10720 vizualizari

 

Simpla, simpla! Atat de bine merge calda,cu mamaliguta!Te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui (sau amestecat pulpe si piept de pui)
  • sos de soia
  • 7-8 catei usturoi
  • 300 ml rosii pasate
  • o ceapa
  • o lingura otet balsamic (puteti folosi si otet obisnuit’ puteti pune si mai mult, depinde de gust)
  • 1/2 lingurita zahar
  • ulei de masline
  • 2 foi de dafin
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • putin busuioc si cimbru
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:


  1. Spala copanelele si usuca-le cu un servet curat. Pune peste ele 3-4 linguri sos de soia si amesteca.

  2. Pune la incalzit uleiul de masline.

  3. Cand e fierbinte plonjeaza copanelele si lasa-le cu capacul peste tigaie sa se rumeneasca usor pe toate partile (un soi de prajit/fiert :D)

  4. Intr-o craticioara termorezistenta incinge putin ulei de masline si pune ceapa tocata, usturoiul tocat marunt si foile de dafin. Lasa-l cateva momente apoi toarna rosiile pasate si o cescuta cu apa.

  5. Lasa-le 10 minute apoi adauga carnea de pui (cu tot cu ulei), boia de ardei, otetul, zaharul, putin busuioc si cimbru, si introdu vasul la cuptor la foc mediu pentru 35-40 minute.

  6. Presara patrunjel verde tocat si mai lasa 2-3 minute.

  7. Serveste preparatul cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mirela0911 1

17.09.2015, 21:40

Cam bun!

ibatra 1

26.09.2015, 13:34

Afacerea fenomenala!
Daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email: ioanaibatra@gmail.com

Valclaudia 1

03.10.2015, 22:58

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare