Painici cu ciocolata

de adry88 in Dulciuri, 11 Oct 2012 | 1105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml sana
  • 70 g unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 praf de sare
  • zeama de la o lamaie
  • 1 plic drojdie uscata
  • 500-600 g faina
  • nuttela
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu ciocolata:

Cernem faina intr-un bol mai mare, adaugam sare, zahar, coaja de la 1 lamaie. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia, sana si amestecam cu o lingura. Adaugam untul topit si racit si incepem sa framantam un aluat elastifc si nelipicios. Acoperim si lasam sa creasca cat isi dubleaza volumul


Intindem o foaie subtire si facem patratele


Adaugam in mijlocul unui patratel cate 1 lingurita de nuttela si adaugam peste alt patratel, lipim bine si le asezam in tava unsa si tapetata cu hartie de copt


Le ungem cu 1 galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de lapte


Dam la cuptor pana se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Ubulika 1

12.10.2012, 08:20

bune bune

adry88 1

12.10.2012, 08:54

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iepurasi umpluti