Painici cu ciocolata

de adry88 in Dulciuri, 11 Oct 2012 | 3398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml sana
  • 70 g unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 praf de sare
  • zeama de la o lamaie
  • 1 plic drojdie uscata
  • 500-600 g faina
  • nuttela
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu ciocolata:

Cernem faina intr-un bol mai mare, adaugam sare, zahar, coaja de la 1 lamaie. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia, sana si amestecam cu o lingura. Adaugam untul topit si racit si incepem sa framantam un aluat elastifc si nelipicios. Acoperim si lasam sa creasca cat isi dubleaza volumul

Intindem o foaie subtire si facem patratele 

Adaugam in mijlocul unui patratel cate 1 lingurita de nuttela si adaugam peste alt patratel, lipim bine si le asezam in tava unsa si tapetata cu hartie de copt

Le ungem cu 1 galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de lapte

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Painici cu lapte si pepite de ciocolata