Pandispan cu glazura de cacao

de OanaBd in Prajituri, 4 Iul 2014 | 1188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 cana de zahar
  • 10 lg ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 cana faina
  • 4 plicuri zahar vanilat sau 1 fiola de vanilie
  • 1 praf de sare

Glazura

  • 1 cana zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • 5-6 linguri apa
  • unt (foarte putin)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu glazura de cacao:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile si praful de sare se bat spuma cu telul pana devine tare, treptat se adauga zaharul si se bate pana se topeste zaharul.


Galbenusurile se amesteca cu ulei dupa care se adauga faina treptat cernuta pentru a nu face cocoloase si praful de copt.


La sfarsit se amesteca cele doua compozitii in care punem si zaharul vanilat sau fiola de vanilie.Se amesteca usor pana devine galbuie.


Compozitia o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30- 40 minute.Primele 15 minute nu se deschide cuptorul.


Glazura


Se amesteca cacaoa si zaharul intr-o craticioara sau ibric dupa care adaugam apa, untul si punem la fiert pana ce zaharul se topeste.


Cand pandispanul este gata se scoate din cuptor lasam circa 10-15 minute si punem glazura .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu glazura de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

05.07.2014, 13:02

Rocsi 1

05.07.2014, 20:05

Bine ai venit!

OanaBd 1

16.07.2014, 20:58

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu lamaie si glazura