Pandispan cu glazura de cacao

de OanaBd in Prajituri, 4 Iul 2014 | 1108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 cana de zahar
  • 10 lg ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 cana faina
  • 4 plicuri zahar vanilat sau 1 fiola de vanilie
  • 1 praf de sare

Glazura

  • 1 cana zahar
  • 3-4 linguri cacao
  • 5-6 linguri apa
  • unt (foarte putin)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu glazura de cacao:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile si praful de sare se bat spuma cu telul pana devine tare, treptat se adauga zaharul si se bate pana se topeste zaharul.


Galbenusurile se amesteca cu ulei dupa care se adauga faina treptat cernuta pentru a nu face cocoloase si praful de copt.


La sfarsit se amesteca cele doua compozitii in care punem si zaharul vanilat sau fiola de vanilie.Se amesteca usor pana devine galbuie.


Compozitia o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30- 40 minute.Primele 15 minute nu se deschide cuptorul.


Glazura


Se amesteca cacaoa si zaharul intr-o craticioara sau ibric dupa care adaugam apa, untul si punem la fiert pana ce zaharul se topeste.


Cand pandispanul este gata se scoate din cuptor lasam circa 10-15 minute si punem glazura .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu glazura de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

05.07.2014, 13:02

Rocsi 1

05.07.2014, 20:05

Bine ai venit!

OanaBd 1

16.07.2014, 20:58

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!