Pasca cu branza Philadelphia

de Catalina L in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 802 vizualizari

 

Dupa pasca cu branza traditionala, va propun o varianta cu branza Philadelphia si blat de biscuti.

 

INGREDIENTE

  • 110 g biscuiți digestivi
  • 60 g unt
  • 10 g zahar
  • 300 g de "cremă de brânză" Philadelphia
  • 15 g faina
  • vanilie
  • 2 lingurite de zeama de lamaie
  • coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • 80 g zahar
  • 1 ou intreg
  • 80 g smantana

Decor " Topping " :

  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 125 g stafide
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza Philadelphia:

Ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei.


Se macina fin biscuitii cu robotul. Adăugați zahărul și untul topit. Se amestecă bine.


Tapetati fundul formei cu hartie de copt si puneti biscuitii apasand bine.

Am folosit o tava de tort de 18 cm.

Se coace la 160 ° C timp de 10 minute. Se pune apoi jumatate din cantitatea de stafide deasupra. Punem crema de brânză într-un bol și se amestecă cu mixerul la viteză mică timp de 2 minute.

Adăugați zahărul, făina, vanilia și se amestecă bine. Adaugati coaja si zeama de lamaie, oul și în final crema. Se adauga restul de stafide si se amestecă (pastrati cateva stafide pentru decor).

Se toarnă în forma unsa pe margini cu unt.

Se pune o tigaie mică cu apă pe fundul cuptorului.


Se da cheesecake-ul la cuptor si se coace timp de 10 minute la 200ºC , apoi se reduce temperatura la 90 ° C și se coace timp de 20 de minute.

Este gata cand mijlocul tremura ca o piftie dar marginile sunt ferme.

Lasati-l la racit in cuptor. Puneti-l apoi in frigider in forma pentru 6-8 ore sau lasati-l la rece toata noaptea.



Pregătiți "topping-ul" : puneti smântâna, zahărul și zeama de lamaie intr-un castron mic. Se amestecă bine.


Se toarna peste cheesecake si se niveleaza cu o spatulă. Se decoreaza cu stafide. Puneți la frigider timp de minim o ora.

Se serveste rece.


Poftă bună !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza Philadelphia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:21

buna

Gherca Daniela 1

15.04.2015, 17:57

Rocsi 1

15.04.2015, 20:24

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!