Pasta de naut cu ardei copt

de katty in Mancaruri de post, 14 Mar 2015 | 2423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • 1 ardei gras rosu mai mare sau 2 mai mici
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut cu ardei copt:

Scurgem conserva de naut. Spalam ardeii grasi si ii taiem felii. Intr-o tigaie incintam 2 linguri de ulei si punem ardeii cu coaja in jos. Presaram putina sare, punem un capac si lasam la foc mic pana ardeii se inmoaie si pielita incepe sa se desprinda. Dam jos tigaia si ii lasam sa se raceasca.


Intr-un vas adanc punem nautul scurs, ardeiul gras cu ulei cu tot (putem sa dam jos pielea daca vrem o pasta mai fina), sare, piper macinat, zeama de lamaie si usturoiul curatat. Mixam, turnand si restul uleiului pana obtinem o pasta fina.


Pastram pasta de naut la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Carmen_g 1

15.03.2015, 10:33

bun

Rocsi 1

15.03.2015, 19:31

Bun!

geoline 1

15.03.2015, 23:20

cred k e super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Hummus