Paste cu carne

de alinutzika in Fusilli, 9 Apr 2012 | 3788 vizualizari

 

O mancare rapida, care noua ne place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane
  • 1 ceapa mare
  • 7 pulpe de pui
  • sare, piper, vegeta
  • ulei
  • patrunjel verde (optional)
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne:

Se condimenteaza carnea si se pune la prajit, in cuptor sau pe aragaz. Daca faceti pe aragaz, caliti mai intai in ulei ceapa tocata, apoi adaugati carnea si prajiti la foc mediul adaugand apa oridecate ori e nevoie. Daca preferati la cuptor, puneti intr-o tava termorezistenta ceapa tocata sau taiata solzisori, adaugati carnea condimentata si apoi stropiti totul cu ulei. Dati la cuptor pana e gata. Din cand in cand stropiti carnea cu sosul rezultat si mai intoarceti-o pe cealalata parte, ca sa nu se usuce.

Fierbeti macaroanele. Dupa ce sunt fierte, le strecurati si le puneti inapoi in oala in care au fiert. Adaugati sosul rezultat de la carnea prajita, puneti iar oala pe foc si tineti-o inca 5 minute la foc mic. Mai condimentati daca e nevoie.

Serviti alaturi de carnea prajita si preferential patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

diaconta 1

10.04.2012, 15:59

sunt convinsa ca-i foarte buna si asa,imi place dar parca's mai "alunecoase" cu putina smantana

adry88 1

10.04.2012, 16:01

bune

Alinutza80 1

10.04.2012, 22:12

bunnnnnnnnnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos ragu la cuptor