Paste cu piept de pui, bacon si sos de ciuperci

de diaconta in Paste, 2 Sep 2010 | 6368 vizualizari

 

Imi plac pastele in combinatie cu piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • piept de pui -2 buc mai mari
  • 400 gr bacon
  • 3 oua
  • 250 gr cascaval
  • faina
  • pesmet
  • paste
  • lapte
  • smantana
  • condimente
  • ceapa verde

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui, bacon si sos de ciuperci:

Se fierb pastele in apa cu sare.


Ciupercile se spala si se taie felii.Ceapa se taie si ea si se prajeste in putin ulei,apoi se adauga ciupercile.Se prajesc putin si apoi se adauga putina apa si se lasa sa fiarba.


Se amesteca o lingura de amidon cu smantana si se pune peste ciuperci,se condimenteaza si se mai lasa sa dea 2-3 clocote.Se ia de pe foc.


Pieptul de pui se taie felii,ca pentru snitele, si se condimenteaza.


Baconul se taie si el felii foarte subtiri iar cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mici.


Se bat ouale si se adauga putina faina,compozitia nu trebuie sa fie foarte groasa.


Se pregateste un vas de yena in care se vor aseza straturi de piept de pui si bacon.


Pieptul de pui se da prin oul cu faina,apoi prin pesmet si prin cascavalul razuit.


Pe fundul vasului se pune putin ulei,apoi un strat de bacon.Urmatorul strat va fi de piept de pui,apoi iar bacon si tot asa pana terminam.


Deasupra se toarna un amestec de lapte,smantana si ou.


Se pune in cuptorul incins si se lasa cam 40 de minute.


Va rezulta o compozitie destul de compacta la final.


Se serveste ca atare ca aperitiv sau cu garnitura de paste,cartofi sau ce altceva poftiti.


Pentru ca am folosit paste ,am adaugat sosul de ciuperci.


Este la fel de bun cald sau rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui, bacon si sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

roxanah 1

28.01.2011, 16:39

foarte interesanta reteta, dar ai uitat sa mentionezi de amestecul de ciuperci , ceapa si amidonul cu smantana. Acela se adauga la urma? sau adaugam un alt amestec de lapte, smantana si ou?

diaconta 1

28.01.2011, 18:27

Roxanah ,sosul de ciuperci se pune peste paste,ca sa nu fie asa de seci,iar oul ,laptele si smantana se pune peste pieptul de pui,care la final va fi o masa destul de compacta asemanatoare cu un chec.Sper ca am reusit sa te lamuresc.Multumesc pentru aprecieri

babi5 1

16.12.2014, 08:27

aSuper bune si gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini in sos de smantana si cascaval