Pastitsada- Pui cu paste

de anca_rm in Pui, 26 Noi 2014 | 1927 vizualizari

 

O reteta originala din Corfu cu multe mirodenii care va aduce in bucatarie un miros foarte bun si imbietor.

 

INGREDIENTE

  • -120 ml ulei de masline
  • -1.5 kg carne pui
  • -3 buc ceapa taiata marunt
  • -4 catei usturoi taiati
  • -1 baton scortisoara
  • -boia
  • -400 ml rosii decojite si taiate
  • -pudra de cuisoare
  • -nucsoara razuita
  • -chimen macinat
  • -500 gr paste
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastitsada- Pui cu paste:

Carnea de pui , se poate folosi orice parte doriti, o curatam , o spalam in apa rece , o uscam si o punem la prajit in uleiul de masline incins pana cand se rumeneste bine pe toate partile .


Adaugam ceapa taiata cubulete sau pestisori si o lasam sa se caleasca putin . Adaugam , apoi restul ingredientelor : usturoiul tocat, boia, cuisoare macinate, nucsoara razuita, chimen macinat, un baton de scortisoara intreg si rosiile decojite si taiate.


Adaugam apa cat sa acopere bine carnea , punem capacul si lasam sa se faca la foc mic .


Intre timp fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem .


Cand carnea este facuta si sosul a scazut putem servi .

 

TIPS-URI

1

se pot folosi orice bucati de pui , sau cgiar puiul intreg

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastitsada- Pui cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

elucubratiiculinare 1

26.11.2014, 19:04

gustos

Valclaudia 1

26.11.2014, 22:31

Rocsi 1

27.11.2014, 14:56

O bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu macaroane