Pateu de ficat

de lili in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2013 | 3446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ficat de porc
  • 2 cepe
  • 2-3 linguri de ulei
  • 75 gr. unt (margarina)
  • vegeta, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de ficat:

Ceapa o taiem marunt, o punem la calit .Adaugam ficatul taiat in bucati si apa cat sa acopere ficatul.
Lasam sa fiarba 10 minute. Stoarcem din apa de pe ficat. Intr-un vas punem ficatul si ceapa (fierte), adaugam untul, sare, piper, vegeta si le mixam bine pana devine o pasta fina.Daca pasta e prea groasa o subtiem cu apa in care am fiert ficatul.
Il tinem in frigider si il putem folosi pentru tarte, oua umplute , rulade.

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

06.01.2013, 19:25

mmmbun

roxana_simona 1

06.01.2013, 22:51

bun

lili 1

07.01.2013, 10:12

multumesc de aprecieri...va pup si va astept la o felie de paine de casa cu pateu...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat