Pepene murat

de ianculubita in Conserve, 3 Sep 2013 | 4139 vizualizari

 

Iar nu stiu unde am gasit aceasta reteta;daca cineva de aici o recunoaste eu ii multumesc!!
De obicei eu adaug in muraturi pepeni mici intregi,nu am pus niciodata asa ceva,am incercat reteta si intradevar e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • felii de pepene
  • sare
  • otet
  • bete de marar cu floare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepene murat:

Asezam feliile de pepenein borcan cu betele de marar printre ele,turnam saramura facuta din apa,sare si otet,acoperim borcanul cu o farfurie si-l tinem la soare 4zile dupa care-l dam la frigider si servim cand avem nevoie.


Pentru saramura,la 1l de apa punem1lingura de sare si 2linguri de otet,amestecam bine sa se topeasca sarea apoi turnam in borcan.

 

TIPS-URI

1

eu pentru siguranta am fiert saramura si am pus-o in borcan dupa ce s-a racit foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene murat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

babi5 1

03.09.2013, 18:36

E atit de bun!!! yami :

Valclaudia 1

03.09.2013, 22:57

ianculubita 1

04.09.2013, 07:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

RETETA RECOMANDATA
Pepene verde in otet (reteta Motan)