Piept de pui cu legume, in bere, la cuptor

de Patricia Iordache in Pui, 27 Iul 2013 | 8719 vizualizari

 

Este un preparat gustos si rapid atunci cand aveti musafiri neasteptati.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. piept de pui;
  • 5 cartofi;
  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1/2 borcan mazare Bonduelle;
  • 4-6 ciuperci champignon;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • bere blonda cat s aacopere legumele si carnea;
  • putin ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume, in bere, la cuptor:

Taiem pieptul de pui in bucati potrivite.


Spalam si curatam de coaja legumele. Cartofii ii taiem pe lungime, in felii. Morcovii ii taiem rondele. Ceapa o taiem julienne si ciupercile feliute.


Ungem un vas de yena cu putin ulei, adaugam cartofii, morcovii, ciupercile, ceapa, usturoiul taiat feliute.


Presaram sare, piper si cimbru.


Asezam peste legume bucatile de piept de pui, asezonam.


Turnam peste legume si peste carne, berea blonda astfel incat sa le acopere.


Acoperim vasul de yena cu folie de aluminiu si punem la cuptorul preincalzit, la 200 grade pentru aproximativ 45 minute.


Indepartam folia de aluminiu, mutam vasul pe nivelul cel mai inalt al cuptorului si mai lasam aproximativ 15-20 minute pana mai scade sosul si carnea se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume, in bere, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

COMENTARII (33)

Patricia Iordache 1

28.07.2013, 13:10

Ralu...

babi5 1

28.07.2013, 21:24

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 10:38

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la cuptor