Piept de pui la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Pui, 27 Noi 2015 | 4716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati piept de pui
  • 12 felii bacon
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • sare, piper, boia, praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la cuptor:

Condimentam fiecare bucata de piept cu sare,piper,boia si praf de usturoi, apoi o infasuram  in 3 felii de bacon. Infigem scobitori din loc in loc.

Ungem cu unt un vas termorezistent, asezam pieptul de pui invelit in bacon, stropim cu putin vin si introducem la cuptor pentru 50-60 de minute la foc mediu.

Amestecam cele 3 oua cu smantana si cascavalul ras, adaugam peste pieptul de pui si introducem vasul la cuptor pentru inca 15 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~