Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman

de Sylvia in Pui, 2 Iun 2010 | 3467 vizualizari

 

Va prezint o reteta pe cat de simpla pe atat de delicioasa : piept de pui pe pat de cartofi preparati in vas roman, fara apa si doar cu o lingura de ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de :
  • o jumatate file de piept de pui  fara piele,
  • 3 cartofi rosii mititei,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • o lingura de ulei de masline
  • ierburi aromate in functie de preferinte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman:

 Preparare : se spala bine cartofii si se sterg si se taie cu tot cu coaja felii maricele, se condimenteaza  si se aseaza in vasul roman. Peste ei punem carnea de pui condimentata bine cu sare, piper si boia.  Am turnat cu grija peste o lingura de ulei de masline sa ajunga peste tot cate un firicel.

Am acoperit apoi cu capac si am lasat 40 de minute la cuptor. Vasul roman  este bine sa stea  in apa inainte sa se imbibe cu apa si se pune la cuptor cat e cuptorul inca rece sa se incinga o data cu cuptorul. Dupa 40 de minute am avut rezultatul , carne  super frageda si cartofi rumeniti frumos . I-am servit cu o portie de salata facuta din rosiis de vara si ceapa , a fost un pranz excelent .

 

RETETA IN IMAGINI

Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman-0
Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman-1

COMENTARII (23)

Sylvia

Sylvia 1

03.06.2010, 11:08

Bunica aveti perfecta dreptate

Sylvia

Sylvia 1

03.06.2010, 11:08

Rivka si Nadina multumesc sunteti dragute !

elena1988

elena1988 1

25.03.2011, 12:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!