Pilaf cu ciuperci

de Irina in Mancaruri de post, 12 Dec 2013 | 13588 vizualizari

 

Ce ziceti de un pilaf cu ciuperci? O mancare usoara, de post si care se face relativ repede.

 

INGREDIENTE

  • 1 bol de orez integral
  • 200 g ghebe
  • 1 ceapa rosie
  • marar tocat
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Am pregatit pilaful cu ciuperci in vasul Zepter.


Am spalat si scurs orezul.


Ciupercile le-am decongelat si spalat, iar ceapa am tocat-o marunt.


Am pus vasul la incins, acoperit cu capacul. Atunci cand acul indicator a intrat in zona verde am ridicat capacul, am pus uleiul, ceapa si ghebele si am amestecat.


Am adaugat orezul si apa ( trei parti de apa la una de orez) si am acoperit vasul.


Cand acul a ajuns la sfarsitul zonei verzi( spre rosu) am oprit focul si am lasat pilaful sa se gateasca in continuare.


Cad acul a ajuns in zona galbena am ridicat capacul, am adaugatun praf de sare, piper proaspat si marar tocat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (31)

Irina 1

13.12.2013, 10:21

Dia, bune ciupercile! Azi cred ca scot niste hribi din congelator si trantesc o mamaliga si un mujdei. Na, ca am inceput sa salivez!

Ina 1

13.12.2013, 10:28

waw, ce poze frumoase si ce bine dau ciupercutele in poza!

Rocsi 1

13.12.2013, 20:57

Ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!