Pilaf cu ciuperci

de Irina in Mancaruri de post, 12 Dec 2013 | 22101 vizualizari

 

Ce ziceti de un pilaf cu ciuperci? O mancare usoara, de post si care se face relativ repede.

 

INGREDIENTE

  • 1 bol de orez integral
  • 200 g ghebe
  • 1 ceapa rosie
  • marar tocat
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

Am pregatit pilaful cu ciuperci in vasul Zepter.

Am spalat si scurs orezul.

Ciupercile le-am decongelat si spalat, iar ceapa am tocat-o marunt.

Am pus vasul la incins, acoperit cu capacul. Atunci cand acul indicator a intrat in zona verde am ridicat capacul, am pus uleiul, ceapa si ghebele si am amestecat. 

Am adaugat orezul si apa ( trei parti de apa la una de orez) si am acoperit vasul. 

Cand acul a ajuns la sfarsitul zonei verzi( spre rosu) am oprit focul si am lasat pilaful sa se gateasca in continuare. 

Cad acul a ajuns in zona galbena am ridicat capacul, am adaugatun praf de sare, piper proaspat si marar tocat. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Irina 1

13.12.2013, 10:21

Dia, bune ciupercile! Azi cred ca scot niste hribi din congelator si trantesc o mamaliga si un mujdei. Na, ca am inceput sa salivez!

Ina 1

13.12.2013, 10:28

waw, ce poze frumoase si ce bine dau ciupercutele in poza!

Rocsi 1

13.12.2013, 20:57

Ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci la Multicooker