Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ce ziceti de un pilaf cu ciuperci? O mancare usoara, de post si care se face relativ repede.
Am pregatit pilaful cu ciuperci in vasul Zepter.
Am spalat si scurs orezul.
Ciupercile le-am decongelat si spalat, iar ceapa am tocat-o marunt.
Am pus vasul la incins, acoperit cu capacul. Atunci cand acul indicator a intrat in zona verde am ridicat capacul, am pus uleiul, ceapa si ghebele si am amestecat.
Am adaugat orezul si apa ( trei parti de apa la una de orez) si am acoperit vasul.
Cand acul a ajuns la sfarsitul zonei verzi( spre rosu) am oprit focul si am lasat pilaful sa se gateasca in continuare.
Cad acul a ajuns in zona galbena am ridicat capacul, am adaugatun praf de sare, piper proaspat si marar tocat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult