Pizza

de mihaelam90 in Pizza, 1 Dec 2013 | 1204 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat avem nevoie de:

  • 300g faina
  • jumatate de cub de drojdie
  • jumatate de lingurita de zahar
  • 200ml apa calduta
  • sare

Ingrediente pentru sos:

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 200g sunculita
  • bulion
  • oregano
  • Sare si piper

Topping:

  • mozzarella
  • ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blatul:


Intr-un castron se pune faina, se face la mijloc un cuib in care se toarna drojdia amestecata cu zaharul si putina apa calda. Se lasa cateva minute pana ce drojdia se face spuma, dupa care se framanta cu apa calda si ulei. Se lasa la dospit aproximativ 15 minute.


Compozitia:


Tapetam o tava cu faina iar separat se taie ceapa rondele, ardeiul fideluta si sunculita cubulete si se calesc. Se adauga bulionul, oregano, sare si piper, dupa care se adauga compozitia peste blatul de pizza. Deasupra presaram mozzarella si punem la cuptor pentru 20 minute.


Se serveste cu ketchup sau maioneza dupa plac.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Pushaa 1

15.12.2013, 11:28

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 13:07

buna pizza

Bya Ralu 1

25.12.2013, 13:14

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu felii de paine