Pizza Calzone

de Ina in Pizza, 29 Sep 2013 | 1541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza
  • 100 g cascaval
  • 2 carnati oltenesti
  • 1 rosie
  • 7-8 masline fara samburi
  • busuioc maruntit
  • piper
  • 2 linguri sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Calzone:

Pentru ca mi-a ramas aluat de blat cand am facut pizza Margherita, m-am gandit sa fac repede si-o pizza calzone.


Intindem blatul cu sucitorul si il ungem cu sos de rosii, mai putin marginile, ca sa le pitem lipi usor. Pe jumatate din blat asezam bucati de cascaval, carnati oltenesti, masline si rosii , pastrand putin loc pana la margini. Acoperim partea cu ingrediente cu partea libera a blatului, lipind marginile prin presare cu degetele . Asezam pizza calzone in tava , o ungem cu sos de rosii si o introducem in cuptorul bine incins, lasand-o la copt aproximativ 25 de minute, la foc mediu.


Este foarte buna fierbinte, dar si rece .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Calzone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ralu_ca 1

30.09.2013, 20:11

la favorite

nilgun 1

12.11.2013, 20:54

yummy

mamaieelena 1

25.11.2013, 12:48

gustoasa si bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone