Pizza cu ceapa si ton

de La Ancuta in Pizza, 5 Mai 2011 | 6424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 10 g drojdie proaspata
  • 225 ml apa calda
  • 1/2 lingurita zahar
  • 400 g faina
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • Sos:
  • 100 ml suc de rosii
  • cimbru
  • busuioc
  • 3 linguri bulion cu usturoi si ardei iute (facut in casa)
  • Topping:
  • 1 ceapa
  • 2 conserve ton in ulei
  • 200-300 g cascaval
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa si ton:

Amestecam drojdia cu 4 linguri de apa calda. zaharul si 2 linguri de faina. Acoperim si lasam sa creasca 10 minute. Intr-un castron cernem faina si adaugam sarea pe margini. Facem o gropita in mijloc si punem apa si maiaua iar apoi uleiul de masline. Framantam un aluat elastic care nu se mai lipeste de mana. Acoperim si lasam sa cresca 60 minute, la loc caldut.


Intindem aluatul in tava unsa cu ulei (eu am folosit tava mare de la aragaz). Intindem deasupra sosul format prin amestecarea ingredientelor. Deasupra radem cascaval iar apoi punem tonul scurs bine si maruntit. Taiem ceapa julienne si o asezam peste ton. Stropim pizza cu o lingura de ulei de masline.


Dam la cuptor, la foc potrivit timp de 20-25 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

La Ancuta 1

06.05.2011, 19:22

Lau

housy 1

19.05.2011, 11:17

vai..bestiala trebuie sa fie combinatia.....imi place ff mult ceapa coapta....trebuie sa incerc...poate chiar pe weekend merci de idee...iti mai spun impresii dupa

La Ancuta 1

19.05.2011, 11:39

Housy sper sa-ti placa. Mie mi-a placut mult combinatia. Te astept cu impresii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza Deliziosa