Pizza cu pește

de Panacris in Pizza, 12 Apr 2013 | 1025 vizualizari

 

De ceva vreme vreau să porbez felul astă de pizza. Nu am avut la îndemână un pește mai special și am folosit pește din conservă. Vă recomand cu încredere!

 

INGREDIENTE

  • faină albă de grâu 500 g.,
  • sare iodată 1 lingură,
  • zahăr tos 2 linguri,
  • drojidie uscată 2 linguri,
  • apă 400 ml,
  • ulei 4 linguri,
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA DE PEȘTE
  • hering în suc propriu 1 conservă,
  • cașcaval Delaco,
  • sos de roșii,
  • oregano,
  • ciuperci proaspete cca 300 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • măsline negre dezosate,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pește:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine dacă vreti să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.


Între timp se curăță ceapa și ciupercile, se toace julien, apoi se călesc în puțin ulei de masline, până se înnmoaie puțin.


Aluatul de pizza dospit se întide în formă de pizza, se pune un strat de cașcaval, apoi amestecul de ciuperci, se rade din nou cașcaval, se așează bucățile de pește, măsline, se presară oregano și sos de roșii, se acoperă cu un nou strat de cașcaval, apoi se dă la cuptor cca. 25 de minute la foc mediu.


Se servește fierbinte cu adaos de ketchup.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pește" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

12.04.2013, 17:10

Și pe mine m-a încântat ideea!

Rocsi 1

12.04.2013, 20:21

Sim0na 1

15.04.2013, 13:31

Si mie-mi place pizza cu peste, in mod special cu ton!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sprot afumat