Pizza cu tocanita de ciuperci

de Sidy in Pizza, 19 Feb 2011 | 2257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata- 7g
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 220 ml apa calduta
  • 300 g tocanita de ciuperci
  • 250 g cascaval
  • 4 oua
  • 250 g bacon
  • 250 g carnat afumat
  • 100 g iaurt( smantana)
  • 2 fire ceapa verde
  • oregano
  • rozmarin
  • curry
  • ketchup
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu tocanita de ciuperci:

Aluatul l-am facut in masina de paine( se poate framanta si cu mana daca doriti).Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:

- apa

- sare

- ulei

- faina

- praful de copt

- drojdia

- zaharul

dupa care am programat masina pe programul DOUGH.

Baconul si carnatul le-am taiat felii apoi le-am prajit in putin ulei.

Cand aluatul a fost gata crescut, l-am pus pe masa presarata cu faina si am intins aluatul de forma tavii in care urma sa coc pizza.

Intr-o tava mare am pus hartie de copt pe care am uns-o cu putin unt(ulei)si am asezat blatul de pizza gata intins.Am uns cu ketchup, dupa care am intins cu lingura tocanita de ciuperci pe care le-am taiat marunt cand le-am facut.Peste ciuperci am presarat baconul si carnatul prajit.

Ouale le-am spart si le-am batut bine cu iaurtul si cu ceapa verde curatata si taiata marunt. Compozitia am rasturnat-o peste bacon si carnat, dupa care am razuit cascavalul si am presarat putin ketchup.

Am dat tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C si am lasat sa se coaca 50-60 minute.

Se serveste cu ketchup sau ce sos preferati.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

19.02.2011, 13:56

interesanta si buna

LUK 1

19.02.2011, 14:56

buna

cismaru_nicoleta 1

20.02.2011, 00:26

immmm...bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizette cu sunca,salam si legume