Pizza Hawai

de Panacris in Pizza, 26 Sep 2013 | 1162 vizualizari

 

Acum vă aduc o pizza dulccee! Super faină, super aromată!

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • faina 300 g,
  • sare iodata 1/2 lingura,
  • zahar 1 lingură,
  • drojdie uscata 1 lingură,
  • apa 200 ml,
  • ulei de măsline 2 linguri.
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ:
  • ananas din conservă cca. 5 felii,
  • cașcaval Delaco cca. 100 g,
  • oregano 2 g,
  • ketchup Univer cca. 150 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Hawai:

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care durează 90 de minute.


Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planșeta de lucru presarată cu făină și i se dă forma rotundă de pizza. Se așează în tăvi și se începe montarea pizzei. Se pune primul strat de ketchup Univer, apoi se rade puțin cașcaval Delaco, feliile de ananas, scurse de zeama din conservă, se așează cât mai artistic, se asezonează cu oregano, se presară un nou strat de cașcaval ras, apoi se ornează cu puțin ketchup.


Se introduc pizzele în cuptorul încins in prealabil, se lasă la cuptor cca. 20 de minute.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Hawai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

26.09.2013, 11:36

Interesanta

MonaMimi 1

26.09.2013, 12:12

Andreea Caroline 1

26.09.2013, 14:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa