Porumb picant

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2014 | 944 vizualizari

 

Am vazut o imagine cu porumb infasurat in bacon. Am reconstuit reteta dupa gustul meu. Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • stiuleti de porumb
  • sunca taraneasca
  • parmezan
  • fulgi de chili
  • unt
  • sare
  • castraveti murati in saramura
  • Nu este nevoie de cantitati folositi ingredientele dupa bunul plac .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb picant:

Stiuletii de porumb se curata de panusi (foi) si matasea de porumb. Se pun la fiert in apa cu sare (eu i-am fiert 20 min in oala sub presiune).


Scurgeti porumbul de apa in care a fiert.


Ungeti fiecare bucata de porumb cu unt, presarati parmezan, chili si infasurati intr-o felie de sunca sau bacon. Cine doreste poate sa puna doua felii de sunculita.


Dati la cuptorul incins 10-15 minute.


Serviti porumbul picant, daca doriti cu parmezan si chili suplimentar, cat este cald alaturi de castraveti murati .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

03.10.2014, 10:05

Interesant

Ina 1

21.07.2016, 10:27

interesant

mihaelar63 1

21.07.2016, 10:33

Ina , merge bine si la gratar cu o bere rece langa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porumb fiert