Pranz contra cronometru

de Brindusa in Pui, 8 Apr 2010 | 5137 vizualizari

 

Ieri am fost curiosa cat imi ia sa-mi pregatesc pranzul. Rezultatul: 20 minute

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi
  • cate 1/2 lingurita seminte de chimen, schinduf
  • 1 lingura seminte susan
  • 1 lingurita turmeric (curcuma)
  • sare, piper dupa gust
  • 20 g unt
  • 1 lingura ulei porumb
  • 1 salata verde + vinegreta pentru ea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranz contra cronometru:

  1. Pune apa pentru cartofi la fiert. Pune o tigaie mare la incalzit - 1 minut
  2. Taie pieptul de pui in jumatate, apoi transversal in doua (ca sa fie bucatile mai subtiri si sa se faca mai repede). Da bucatile cu sare si piper. -1 minut
  3. Pune untul in tigaie. Incepe sa cureti cartofii. Cand untul s-a topit, pune bucatile de carne la facut. Continua sa cureti cartofii. Taie cartofii in cubulete. -3 minute
  4. Pune cartofii la fiert, intoarce carnea pe cealalta parte. In timp ce carnea si cartofii se fac spala salata si pregateste-o. Scoate la indemana semintele. -10 minute
  5. Scoate carnea pe o farfurie. Scurge cartofii. Adauga in tigaie uleiul, lasa-l sa se incalzeasca bine (1 minut), apoi adauga in urmatoarea ordine: chimen, schinduf, susan, turmeric. Lasa semintele sa se prajeasca putin (20 secunde) dupa fiecare adaugare. Pune cartofii in tigaie, presara sare si prajeste-i putin amestecandu-i usor. -5 minut
  6. Serveste carnea cu garnitura de cartofi si salata

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pranz contra cronometru" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare in sos de rosii cu cartofi la cuptor cu masline si marar