Pranz contra cronometru

de Brindusa in Pui, 8 Apr 2010 | 2886 vizualizari

 

Ieri am fost curiosa cat imi ia sa-mi pregatesc pranzul. Rezultatul: 20 minute

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi
  • cate 1/2 lingurita seminte de chimen, schinduf
  • 1 lingura seminte susan
  • 1 lingurita turmeric (curcuma)
  • sare, piper dupa gust
  • 20 g unt
  • 1 lingura ulei porumb
  • 1 salata verde + vinegreta pentru ea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranz contra cronometru:


  1. Pune apa pentru cartofi la fiert. Pune o tigaie mare la incalzit - 1 minut

  2. Taie pieptul de pui in jumatate, apoi transversal in doua (ca sa fie bucatile mai subtiri si sa se faca mai repede). Da bucatile cu sare si piper. -1 minut

  3. Pune untul in tigaie. Incepe sa cureti cartofii. Cand untul s-a topit, pune bucatile de carne la facut. Continua sa cureti cartofii. Taie cartofii in cubulete. -3 minute

  4. Pune cartofii la fiert, intoarce carnea pe cealalta parte. In timp ce carnea si cartofii se fac spala salata si pregateste-o. Scoate la indemana semintele. -10 minute

  5. Scoate carnea pe o farfurie. Scurge cartofii. Adauga in tigaie uleiul, lasa-l sa se incalzeasca bine (1 minut), apoi adauga in urmatoarea ordine: chimen, schinduf, susan, turmeric. Lasa semintele sa se prajeasca putin (20 secunde) dupa fiecare adaugare. Pune cartofii in tigaie, presara sare si prajeste-i putin amestecandu-i usor. -5 minut

  6. Serveste carnea cu garnitura de cartofi si salata


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pranz contra cronometru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu garnitura de ciuperci