Princess Cake

de laylalala in Torturi, 20 Iul 2010 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 160 gr faina
  • 100 gr praf Nesquik
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr unt,la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de ciocolata (optional)
  • Pentru umplutura
  • 100 ml frisca lichida
  • 48 gr bomboane M&Ms
  • Pentru decor
  • fondant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Princess Cake:

Pentru blat se incinge cuptorul la 180°


Intr-un vas se amesteca faina cu Nesquik,praf de copt si sare.Intr-un alt vas se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza oul, urmat de lapte si esente.Se inglobeaza amestecul cu faina si aluatul obtinut se toarna in forma pregatita apoi se da la copt 30-40 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.Se lasa checul sa se raceasca complet apoi se taie in 2 parti, pe orizontala, astfel se vor obtine 3 blaturi.


Pentru umplutura se bate frisca.Pentru asamblare, se aseaza blatul mai mare pe farfurie.Se unge cu ½ din frisca si se presara cu ½ din bomboane.Se acopera cu blatul mijlociu si se repeta procedura.


Din fondant se face corpul unui ursulet-fetita, doar partea superioara, fara picioare.Tortul se imbraca in fondant, acesta va fi rochia printesei.Se asaeza in varf ursuletul-printesa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Princess Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mena29 1

21.07.2010, 00:22

bravo

jolygina 1

21.07.2010, 01:39

super arata dar mi-ar placea sa vad si etapele modelari fetitei si rochitei

rivka 1

07.08.2010, 20:56

foarte frumos! foarte frumoasa rochita! super!!!
felicitari !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort choux a la creme