Pui fraged la cuptor

de Rocsi in Pui, 6 Aug 2010 | 2287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 5 cartofi
  • 1 rosie mare
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei
  • 5-6 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • alte condimente ce va mai plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui fraged la cuptor:

Pulpele de pui se spala bine de tot.


se taie in doua,sau trei(depinde cat sunt de mari).


intr-o farfurie se amesteca vegeta cu piper si boia.


fiecare bucata de carne se unge cu ulei.


apoi cu o mana se iau condimentele amestecate si se freaca fiecare bucata de pui.se aseaza intr-o tava in care ati pus putina hartie de copt.


cartofii se curata de coaja,se spala si se taie in sferturi.


se pun si acestia printre carne si se sareaza.


usturoiul se curata,se spala si se pun intregi in tava.


rosia se curata de pielita,se da pe razatoarea mica,apoi se ia cu o lingurita si se repartizeaza in tava peste pui si cartofi.


se mai adauga o canita de apa,se acopera tava cu staniol si se da la cuptor circa 60 min.


cand e gata se scoate din cuptor si se presara patrunjel verde,tocat,pe deasupra........



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fraged la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

07.08.2010, 18:24

multumesc din suflet dragelor..nu mai am dar mai pot face nu e bai..

Bucataras Medi 1

08.08.2010, 14:36

am inteles, nu mai ai dar daca mai faci plec spre tine cu furculitele............

Rocsi 1

08.08.2010, 18:55

multumesc mult medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de pui crocantoase