Pui la cuptor

de jolygina in Pui, 3 Dec 2010 | 4270 vizualizari

 

nu am stiut cum sa-i dau numele la aceasta reteta este defapt pui pe sticla dar cum nu are sticla am zis sa-l numesc altfel

 

INGREDIENTE

  • un pui potrivit
  • condimente (delicat)
  • sare
  • piper
  • 100gr vin rosu
  • 3 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

se spala puiul bine se condimenteaza  ,si se pune pe vasul special de facut pui (nu stiu cum se numeste dar am unul din ceramica care la baza e ca o farfurie adanca si de aceea am profitat si am pus si cartofi jos)

cartofii ii curatam si ii taiem cubulete,ii condimentam , dupa care ii punem sub pulpele puiului

stropim puiul cu vin dupa apoi  il dam la cuptor timp de 45-60 min la foc moderat spre mic

din cand in cand il mai stropim cu vin ca sa se rumeneasca bine

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bucataras Medi 1

25.12.2010, 19:46

CRACIUN FERICIT!.................

Gurmanzii 1

12.01.2011, 23:58

Ce bunatate!

Mitinita 1

13.01.2011, 00:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor