Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
nu am stiut cum sa-i dau numele la aceasta reteta este defapt pui pe sticla dar cum nu are sticla am zis sa-l numesc altfel
se spala puiul bine se condimenteaza ,si se pune pe vasul special de facut pui (nu stiu cum se numeste dar am unul din ceramica care la baza e ca o farfurie adanca si de aceea am profitat si am pus si cartofi jos)
cartofii ii curatam si ii taiem cubulete,ii condimentam , dupa care ii punem sub pulpele puiului
stropim puiul cu vin dupa apoi il dam la cuptor timp de 45-60 min la foc moderat spre mic
din cand in cand il mai stropim cu vin ca sa se rumeneasca bine
pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult