Pui Stifado

de Miha in Pui, 24 Mai 2010 | 3535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g  arpagic
  • 500 g carne de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 kg rosii, decojite si taiate marunt
  • 1 baton scortisoara
  • 2 cuisoare
  • 2 foi de dafin
  • 1/2 cana vin alb
  • 1/2 lingurita sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stifado:

Intr-o tigaie se soteaza arpagicul in 2 linguri de ulei de masline, pana se aureste usor.


Intr-un ceaun se pun bucatile de carne si se rumenesc usor in cateva linguri cu ulei de masline. Adaugam usturoiul taiat felii si rosiile taiate marunt si sotam impreuna cu vin, sare, piper, scortisoara, cuisoare şi frunze de dafin.


Se fierbe la foc mic, timp de 1 ora si jumatate fara sa amestecati. Se poate baga la cuptor.


Cand este gata se scot scortisoara,cuisoarele si frunzele de dafin.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stifado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Miha 1

25.05.2010, 23:49

Sunt convinsa ca va veti intelege de minune. ))

adry88 1

13.05.2011, 16:05

imi place

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:14

hmmmm cred ca e super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos alb si ciuperci