Pulpa de miel la cuptor

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 11210 vizualizari

 

Numarul pe aprilie al Bucatariei pentru toti este dedicat Pastelui. Iata reteta de pulpa de miel la cuptor preparata de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 4 cepe mari
  • 2 capatini de usturoi
  • 2-3 fire de rozmarin
  • 4-5 frunze de salvie
  • 250 ml vin alb sec
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita rasa boabe de coriandru macinate
  • 2-3 foi de dafini
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Se spala pulpa, se curata de pielite si se scurge de apa. Se sterge intr-un servet, se unge cu ulei, se presara cu sare, piper, cimbru si coriandrul macinat. Se aseaza intr-o tava adinca si se adauga vinul, uleiul, foile de dafin, salvia si rozmarinul. Ceapa se taie in 4 si se pune in tava imprejurul pulpei. Curatati usturoiul, taiati-l in lung in doua, si adaugati-l in tava. Se mai pune o cana cu apa si se baga la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste.


Timp de preparare 70 minute


foto: Bucataria pentru toti, reteta pregatita de Pasti. Revenim cu poze dupa ce preparam :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel