Pulpa de miel la cuptor

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 13958 vizualizari

 

Numarul pe aprilie al Bucatariei pentru toti este dedicat Pastelui. Iata reteta de pulpa de miel la cuptor preparata de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 4 cepe mari
  • 2 capatini de usturoi
  • 2-3 fire de rozmarin
  • 4-5 frunze de salvie
  • 250 ml vin alb sec
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita rasa boabe de coriandru macinate
  • 2-3 foi de dafini
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Se spala pulpa, se curata de pielite si se scurge de apa. Se sterge intr-un servet, se unge cu ulei, se presara cu sare, piper, cimbru si coriandrul macinat. Se aseaza intr-o tava adinca si se adauga vinul, uleiul, foile de dafin, salvia si rozmarinul. Ceapa se taie in 4 si se pune in tava imprejurul pulpei. Curatati usturoiul, taiati-l in lung in doua, si adaugati-l in tava. Se mai pune o cana cu apa si se baga la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste.

Timp de preparare 70 minute

foto: Bucataria pentru toti, reteta pregatita de Pasti. Revenim cu poze dupa ce preparam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

pe 07.06 la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 07.06 la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

pe 07.06 la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel